Bemiddeling - Luc Vermeylen

Contact

Even mezelf voorstellen:
Ik ben Luc Vermeylen, geboren in 1967 te Oostende, afgestudeerd als Maatschappelijk Adviseur en later ook als Informaticus.
Na enkele jaren ervaring op projecten in de private sector, werk ik ondertussen bijna 25 jaar als arbeidsinspecteur. In die functie werkte ik deels gewoon op de baan, als forensisch controleur en nu hoofdzakelijk aan het cijfermatige gedeelte, zeg maar de statistiek.

Je kan met wetgeving en statistiek van alles doen, maar er zijn zoveel dingen zoveel belangrijker in het leven. Een goede verstandhouding op het werk en in het privé-leven bijvoorbeeld. Daarom ben ik actief op het vlak van bemiddeling om u voorbij de beperkingen en de moeilijkheden van het wettelijke en het meetbare te helpen.

Voor wat familiale bemiddeling betreft, bied ik u online-bemiddeling of een gesprek in een daartoe geschikte ruimte aan. In het geval van een online-bemiddeling kan elkeen vanuit zijn vertrouwde omgeving aan de bemiddeling deelnemen. Er is wel een stabiele internetverbinding voor nodig en het engagement om op een constructieve manier te willen werken.
Per sessie rekent u op 80 €, normaliter voor elk van de partners de helft te betalen. In de gevallen dat ik u help een EOT (overeenkomst tot echtscheiding met onderlinge toestemming) op te maken, is een administratieve kost verschuldigd. De gerechtelijke kosten zijn apart te vereffenen met de griffie van de rechtbank.

Voor sociale bemiddeling wordt een prijs op maat gemaakt, rekening houdend met de moeilijkheid van het probleem, de grootte van de groep en de afstand naar uw bedrijf.
De bemiddelingsopdracht kan wellicht online gebeuren en wordt niet gefactureerd. Ook hier staat vragen vrij.

U kan mij per mail bereiken op bemiddeling@lucvermeylen.be
of telefonisch op 0498 610 835Algemene voorwaarden - Privacy
Lid van en van